Hair Extensions

Droom je van prachtig lang en volumineus haar?

Hair extensions zijn de oplossing. Wij werken met de extensions van natural hair company, dit zijn haarverlengingen en verdikkingen van écht haar. Deze extensions worden geplaatst in banen en lopen van oor tot oor.

De hairextensions zijn gemaakt van 100% echt haar dat niet te onderscheiden is van je eigen haar. Door de flinterdunne inzetrand zijn de extensions ook nog eens onzichtbaar!

Een volle, mooie en dikke bos haar doet iets met je zelfvertrouwen. Het geeft je een zelfverzekerd en vrouwelijk gevoel.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jou zijn? Boek dan telefonisch (een link met het klikken op het nummer? Zodat er gelijk gebeld kan worden? ) een gratis vrijblijvend advies gesprek in.

atelier 11
atelier 8

Het allerbeste haar

Het vinden van de allerbeste haar extensions was ons doel.

Dit bleek alleen nog best een uitdaging te zijn, maar we waren niet van plan om voor minder te gaan.We wilden echt alleen werken met de allerbeste extensions en hierin geen concessies doen.

En dit is gelukt, want kwaliteit bieden we! De hairextensions van Natural Hair Company zijn gemaakt van 100% human hair en remy gesorteerd. Het haar is afkomstig uit Mongolië en andere delen van Azië.

En tenslotte zijn de kleuren natuurlijk heel belangrijk. Wij willen voor iedereen een kleur extensions naar wens beschikbaar hebben! De combinatie van handgeknoopt, kwaliteit en de kleuren van de extensions maakt dat Natural Hair identiek is aan ons eigen haar, daarom ziet het er zo natuurlijk uit! De extensions zijn sterk van structuur, mooi en vol van aanzet tot punt.

Natural Hair Company heeft een assortiment van meer dan 27 verschillende kleuren, zo is er voor elk haar de perfecte kleurmatch

Bij een juiste verzorging heb je 9 maanden tot een jaar plezier van de extensions.

Wij garanderen een constante kwaliteit. 

Met Natural Hair extensions heb je altijd het beste haar!

Veelgestelde vragen

De hairextensions worden op een bijzondere en onzichtbare manier in het haar bevestigd.  Bij Atelier van den berg zijn we  opgeleid en getraind door natural hair company in het bevestigen van de extensions middels deze techniek.

Werkwijze

De werkwijze is als volgt. We beginnen met het bepalen van de gewenste lengte en volume. Aan de hand van deze wensen wordt het aantal banen berekend. Vervolgens worden microrings in het haar geplaatst. Aan deze microrings worden de extensions bevestigd. We maken geen gebruik van hitte, lijm of andere chemische middelen.

De hairextensions worden middels een naaitechniek aan de microrings bevestigd. Deze techniek is niet schadelijk voor het eigen haar. De extensions blijven, afhankelijk van de snelheid waarmee het eigen haar groeit, zes tot acht weken goed zitten.

Na deze periode moeten de extensions omhoog geplaatst worden. 

Doe je dit zorgvuldig? Dan kun je  9 maanden tot een jaar  van dit prachtig lang, volumineus en gezond haar genieten. Voor het omhoog plaatsen van je hairextensions  kom je tussen de zes en acht weken terug.

Bij hairextensions geldt altijd: hoe beter je de extensions verzorgd, hoe langer de extensions mooi blijven.

Doordat de hairextensions  kant en klaar geleverd worden is het plaatsen van de extensions snel gerealiseerd, en kan het binnen 1 uur met een haarverdikking al gerealiseerd zijn.

De extensions waarmee wij werken zijn gemaakt van 100% natuurlijk mensenhaar, worden allemaal in één en dezelfde richting gelegd en hebben een volledig intacte schubben-laag.

Het zetten van hairextensions is maatwerk.

Daarom is een indicatie van de prijs geven best lastig, het is afhankelijk van de lengte en dikte van het gewenste en eigen haar. 

De eerste behandeling is het meest kostbaar door de aanschaf van de extensions.

Na ons advies bepaal je zelf hoe lang en volumineus je hairextensions mogen worden.

De kosten voor de eerste behandeling zijn dus helemaal afhankelijk van jouw wensen. Een volume-behandeling is beschikbaar vanaf € 250,- en haarverlengingen vanaf € 500,-. 

De daaropvolgende negen maanden tot een jaar  kun je de hairextensions hergebruiken, om de zes tot acht weken kom je bij ons terug om de extensions omhoog te plaatsen, hiervoor hanteren we vaste prijzen 

  • 1 baan ophogen 45 euro
  • 2 banen ophogen 85 euro
  • 3 banen ophogen 115 euro

Wil jij meer weten over hairextensions? Neem dan contact met ons op en we plannen  graag een vrijblijvend gratis advies gesprek met je in!

atelier 14